Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и колега Иво Добрев и

...
Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и колега Иво Добрев и
Коментари Харесай

Михаела Маринова се изгаври с бившото си гадже пред погледа на десетки!

Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и сътрудник Иво Добрев и се хвърли в прегръдките на нов почитател, като се натиска с него пред погледа на някогашния си, пшие " Телеграф ". 
Младата певица още веднъж си е хванала гадже от музикалните среди, само че за него занапред ще се приказва. Заместникът на Иво оня ден беше пристигнал да поддържа обичаната си по време на нейно присъединяване в столицата. Докато изпълнителката пееше на сцената той не я изпускаше от взор и тръпнеше в очакване Михаела да се върне по-бързо при него. След като това се случи, двамата се разходиха, нацелуваха и си поговориха. В тяхната компания беше и някогашният другар на певицата Иво.

Пред другари певицата уверено твърдеше, че е е намерила сътрудник за цялостен живот в лицето на Иво и го снима в последния си клип. Очевидно, че двамата са претърпели раздялата и са траяли напред, защото с изключение на обща компания деляха и една маса през цялата вечер.

Въпреки това обаче, те не си размениха една дума. Близки до дамата настояват, че повода е трети човек, а виновност за това има Иво. Нещо, което потвърди и той самия, споделяйки фотография с непозната хубавица. Михаела пък публично удостовери раздялата и изля душата си в обществените мрежи: " Животът към този момент има други цветове, други ухания и други хора. Старите пространства ти се костват по-малки, по-пусти, по-чужди “, написа певицата преди месец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР